امروزه با رونق کسب و کارهای آنلاین، فروشگاه های اینترنتی بسیاری از تاسیس کننده ی آن ها به دنبال ایجاد روشی امن برای پرداخت های اینترنتی و کسب اعتماد خریداران از سایت خود هستند. وجود درگاه های پرداخت اینترنتی کار رو کاسبی کلاهبرداران و سودجویان را بهم ریخته است چرا که مردم به طور آگاهانه خرید خود را تنها از سایت های معتبر با درگاه پرداختی امن مانند زرین پال، انجام می دهند. در ادامه به شما در دریافت و ساخت اکانت در درگاه پرداختی زرین پال، کمک خواهیم کرد.
برای راه اندازی یک فروشگاه آنلاین به منظور رشد و پیشرفت در زمینه ی فروش ابتدا باید به فکر گرفتن نماد اعتبار الکترونیکی اینماد و سپس ساخت روشی امن برای پرداخت های اینترنتی خریداران، باشید. با وجود افزایش فیش های انتقال وجه جعلی، منسوخ شدن دریافت پول نقد، دردسر های پرداخت در محل، چه روشی به شما در آسانی دریافت مبلغ و کسب اعتماد مشتریان کمک می کند؟ بهترین راه، پرداخت از طریق درگاه های بانکی به صورت مستقیم و به طور امن است که در ادامه این مقاله، نحوه ی ثبت نام در درگاه پرداخت اینترنتی زرین پال، آموزش خواهیم داد.
قبل از شروع هرکاری نیاز به آشنایی مفهوم و کارایی درگاه پرداختی مستقیم است که یکی از نشانه های معتبری سایت یا فروشگاه می باشد.
درگاه پرداخت یا همان (Internet Payment Gateway) IPG، یک سرویس پرداختی امن و سیستمی است که زمینه ای را برای تبادلات مالی به صورت مستقیم و معتبر بر حسب تراکنش های اینترنتی، امکان پذیر می کند. هردرگاه گرداخت در ادامه به منظور نهایی کردن مراحل انتقال وجه، مستقیما به یک حساب بانکی وصل می شود.
هر فروشگاهی برای بالا بردن میزان رضایت و اطمینان مشتریان خود به منظور دریافت هزینه نیاز به درگاه پرداخت اینترنتی دارد چرا که همه ی ما در آخر به منظور پرداخت و ثبت نهایی سفارش خود باید یکی از روش های کارت به کارت، درگاه های پرداخت، پرداخت به صورت قسطی، پرداخت وجه نقد، یکی را انتخاب کنیم که قطعا انتخاب مطمئن مراجعه کنندگان، درگاه می باشد.
زرین پال چیست؟ ساخت درگاه پرداخت آن به صورت است؟ چند نوع درگاه داریم؟ موارد ذکر شده از پر تکرار ترین سوالات مراجعین عزیز است که با وجود تنوع سیستم های پرداختی، مکتب وب در خصوص چگونگی ساخت درگاه پرداخت اینترنتی زرین پال، راهنمایی می کند.
به طوری کلی برای پاسخ به سوال چند نوع درگاه پرداخت اینترنتی داریم؟ می توانیم به معرفی دو مدل آن، بپردازیم.
زرین پال یک درگاه پرداخت واسطه است که به عنوان اولین پرداخت یار رسمی از فروردین سال 1389 تا به کنون شناخته شده و توانسته رکورد دارترین سابقه ی پرداخت یار رسمی عضو شبکه بانکی را درکارنامه ی کاری خود، ثبت نماید. یکی از ویژگی های مهم این درگاه، کسب اعتماد کاربران، شرکتها، ارگانها و صاحبان کسب و کارها تا به امروز است.
در ابتدای کار وارد صفحه ی اصلی سایت زرین پال شوید.
پس از باز شدن صفحه زرین پال، روی گزینه «ثبت نام» کلیک کنید. (برای کسانی که تا به حال در زرین پال ثبت نام نکرده اند.)
در صفحه زرین پال، نام، نام خانوادگی و شماره تلفنی که میخواهید با آن درگاه بانکی بسازید را وارد کنید. سپس گزینه ثبت نام را انتخاب کنید.
در این مرحله کد 6 رقمی ارسال شده به شماره همراهتان را در کادر مربوطه وارد نمایید.
در حال حاضر شما وارد پنل مدیریتی زرین پال من شدید.
قبل از به پایان رساندن ساخت درگاه اینترنتی، به نکته ی مهم مکتب وب توجه نمایید.
برای ورود به حساب کاربری زرین پال من، بعد از وارد کردن ایمیل یا تلفن همراه، کد یکبار مصرف برای شما ارسال میشود. دلیل این کار افزایش امنیت حساب کاربری و جلوگیری از ورود افراد غیرمجاز به حساب فردی شما است.
در قسمت بالای پنل کاربری یک پیام با عنوان (برای استفاده از خدمات و دریافت درگاه پرداخت، ابتدا باید با تأیید هویت و افزودن حساب بانکی حساب خود را فعال کنید.) قرار گرفته است. بر روی لینک کلمه ی فعال کلیک کرده تا به صفحه ی مورد نظر هدایت شوید.
حالا باید انتخاب کنید که شخص حقیقی هستید یا حقوقی؟
برای اشخاص حقیقی واردکردن کد ملی و تاریخ تولد کفایت میکند.
شخص حقوقی باید کد رهگیری مالیاتی، تاریخ ثبت شرکت به همراه شماره شناسه ملی شرکت را وارد کند.
با پیرینت فرم احراز هویت از سایت ذکر شده و چسباندن اصل کارت ملی در قسمت مشخص شده بر روی کاغذ، فرم احراز را در کنار چهره خود، در دست گرفته و پس از گرفتن عکس، آن را در بخش تکمیل مشخصات بارگذاری کنید.
نکته:
عکس ارسالی باید کیفیت بالایی داشته باشد.
حجم عکس را بیشتر از 2 مگابایت تنظیم نکنید.
فرمت عکس ها را JPG انتخاب نمایید.
پس از بارگذاری مدارک احراز هویت، باید آدرس محل سکونت خودتان را وارد کنید ( اطلاعاتی مثل آدرس، کد پستی و شماره تلفن ثابت )
بعد از آن باید حساب بانکی خودتان را با واردکردن شماره شبا بانکی فعال کنید. (مهم نیست که حتما در چه بانکی حساب داشته باشید)
در آخر هم اطلاعات وارد شده توسط کاربر به پشتیبانی زرین پال ارسال میشود. در صورت درست بودن اطلاعات، به سطح نقرهای ارتقا پیدا میکنید.
با آموزش صحیح و ترفند های ساده ی مکتب وب در کمترین زمان به ساخت اکانت در درگاه پرداخت اینترنتی زرین پال، بپردازید. به در اینجا، شما را به قدم به قدم آموزش ساخت درگاه پرداخت برای بالا بردن میزان معتبری سایت، کمک می کنیم.
مکتب وب تا اینجا شما را در زمینه ی ثبت نام و تاییده ی حساب حقیقی راهنمایی کرده است اما در ادامه به چگونگی و مراحل تایید حساب حقوقی می پردازیم.
در معرفی نامه ای شرکت واسطه باید مواردی به شرح زیر را تکمیل و ثبت نهایی برسانید:
با مراجعه به پنل کاربردی خود با 3 سطح عضویت در زرین پال مواجه می شوید:
تعرفه کارمزد درگاه زرین پال در ماه اول به صورت رایگان است (تنها پرداخت کارمزد شاپرکی نیاز است). تسویه حساب به حساب بانکی به صورت «یک در صد تا سقف ۴۰۰۰ تومان + صد و بیست تومان بهازای هر تراکنش» و زرین لینک «۰.۰۲٪ تا سقف ده هزار تومان + دویست هزار تومان بهازای هر تراکنش» است. اما به طور کلی انتخاب سطح عضویت طلایی می تواند انتخاب مناسب برای شما باشد زیرا با ارتقا حساب به زرین کارت میتوانید از تعرفه کارمزد کمتر در روزهای عادی و کارمزد رایگان در سهشنبههای طلایی زرین پال استفاده کنید.
بعد از ساخت اکانت و ارتقاء حساب به سطح نقره ای، بعد از اعلام مدیر عامل زرین پال در خصوص کلاهبرداری هایی که شده، ارائه ی اینماد یا همان نماد اعتماد الکترونیک سایت را برای دریافت این درگاه، الزامی دانست، که ما آموزش کاملی را در سایت مکتب وب برای گرفتن نماد اعتماد الکترونیک بصورت تصویری آماده کرده ایم،.
به منظوری فعال سازی درگاه های پرداخت زرین پال شما نیاز به کدی به نام مرچنت کد زرین پال دارید که کارشناسان این مجموعه پس از تایید اطلاعات و مدارک شما، کد پرداختی 36 حرفی در تیکت را ارسال می کنند.
برای اتصال سایت وردپرس به درگاه زرین پال باید ابتدا وارد تنظیمات افزونهها در سایت شوید. بعد از آن افزونه «درگاه پرداخت ووکامرس زرین پال» را جستجو کنید. افزونه را نصب و فعال کنید.
سپس در قسمت پیشخوان بخش «ووکامرس» را انتخاب کنید. در ادامه گزینه پیکربندی و سپس پرداختها را انتخاب کنید. گزینه «پرداخت امن زرین پال» را فعال کنید. گزینه مدیریت زرین پال را انتخاب و این اطلاعات را وارد کنید:
نکته: مرچنت کد یا Merchant Id یک کد 36 رقمی اختصاصی است که زرین پال برای هر درگاه پرداخت به صورت مجزا و اختصاصی صادر میکند. این کد شامل اعداد، حروف و خط تیره است.
بعد از دریافت درگاه پرداخت اینترنتی باید در سامانه مالیات درگاه پرداخت اینترنتی هم ثبت نام کنید. در این سامانه باید کد مالیاتی دریافت کنید.
مراحل اتصال زرین پال به سایت اصلا کار دشواری نیست و تنها با خواندن این مقاله در کمترین زمان می توانید یک درگاه پرداختی حرفه ای را در سایت خود، داشته باشید.
در آخر تا به انتهای این مقاله تلاش کردیم به شما در زمینه ی ساخت سایتی معتبر، ایجاد اکانت یا همان حساب در درگاه پرداخت اینترنتی زرین پال، ارتقاء حساب به سطح نقره ای با هدف جلب اعتماد مشتری، کمک کنیم. در پایان کار برای ثبت نام در زرین پال به مدارکی اعم از تصویر کارت ملی، فرم تکمیل شده احراز هویت، شماره حساب بانکی، آدرس محل سکونت نیاز دارید.